Buszos személyszállítás belföldön vagy külföldön 


Bemutatkozik a Fitos-Bus és egyúttal bemutatja magyarországi és nemzetközi buszbérléssel kapcsolatos szolgáltatásait leendő megrendelőinek.

 

A vállalkozás 2005. április óta szállítja ügyfeleit saját tulajdonában álló autóbuszokkal illetve partnerei bevonásával további járművekkel; nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező bíró szakkképzett buszvezetőkkel, hosszabb és rövidebb távú, belföldi és külföldi utazásokra, legyen az városnézés, kirándulás, transzferek, sítúrák, városlátogatások vagy nyaraló programok. 

A Fitos-Bus Kft. 2005 áprilisában jött létre. A közel tizenöt éve működő cég belföldi és nemzetközi utaztatással foglalkozik, jellemzője, hogy szolgáltatásait kedvező áron kínálja. A vállalat igyekszik rugalmasan igazodni a megrendelők igényeihez, azokat a lehető legmagasabb színvonalon teljesíteni, mindazonáltal szolgáltatásai során fontosnak tartja a biztonság és a minőség teljes körű figyelembevételét.

 

Széleskörű úticélok mind belföldön, mind külföldön

A megrendelők kívánsága alapján a legkülönfélébb úticélok találhatóak meg a cég repertoárjában, úgymint magyarországi és kirándulások, belföldi és külföldi transzferek, valamint városnézések, városlátogatások, sítúrák, és végül üdülő és nyaraló programok.

 

A vevők igényeihez rugalmasan igazodó járműállomány

Az utazni vágyó ügyfeleket számottevő gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező, képzett buszsofőrök szállítják a cég tulajdonában lévő, kifogástalan műszaki állapotú autóbuszokkal. Ezt kiegészítendő cégünk - partnerein keresztül - képes a saját tulajdonú járműparkján felüli autóbuszokat az megrendelők szolgálatába állítani a különféle igények kielégítésére, legyen szó akár emeletes autóbuszokról, akár kisebb buszokról.

 

A magas színvonalat garantáló Mercedes,Volvo,Neoplan,Setra autóbuszok

Ahogy korábban is említettük, a Kft. alapvetően a tulajdonában lévő autóbuszokkal dolgozik. Ezek Mercedes,Volvo,Neoplan,Setra  típusú autóbuszok, alap paramétereiket tekintve 1-8 évesek, 49+2 férőhelyesek. A buszok full extrás felszereltséggel bírnak. Így mindegyikben van igény szerint ki- és bekapcsolható klímaberendezés, DVD lejtszó két monitorral, WC, navigációs rendszer és mikrofon. Mindezen felül az ügyfelek kényelméről italautomata, hűtőgép, dönthető, illetve kihúzható ülések és olvasólámpák gondoskodnak.

 

Tizenöt éve aktív a hazai és külföldi személyszállításban

A Kft. 2005. óta aktív szereplője a magyar személyszállítási piacnak. Ennek jegyében évek óta több jelentős magyar és külföldi utazási iroda fontos szállítója, mint például a külföldiek közül az ausztriai Danube Tours, valamint a szintén ausztriai Vienna Holidays. A hazai piacon széleskörű ügyfélforgalommal bíró irodák közül is néhány a Fitos-Bus Kft.-vel dolgozik, mint például a EETS Travel Utazási Iroda, a European Destination Ltd., a Locomotiv Travel, a Unitravel Utazási Iroda vagy az IBUSZ Utazási Iroda.

 

Társaságok, csoportok igény szerinti utaztatása

Az irodák utasainak kiszolgálása mellett a Kft. közvetlen megkeresések alapján egyéb társaságok, csoportok utaztatását is vállalja. Ennek jegyében a cég számos esetben céges, iskolai és óvodai csoportok, sport- és egyéb egyesületek, nyugdíjas klubok vagy baráti társaságok szállítójaként jelenik meg. Kiemelt partnerei, egyúttal személyszállítási referenciái között tartanak nyilván több köz-, illetve magánintézményt: a CSSC Szabadidősport Egyesület, a XV. kerületi Ifjúsági és sport központ, a Magnificat Gyermekkar, a Don Bosco Katolikus Általános Iskola, az ELTE Állatrendszertani Tanszék, az ELTE PPK HÖK, az ELTE TÖFK HÖK, az ELTE Trefort Ágoston Gyakorlóiskola és a Honvédelmi Minisztérium.

 

Díjkalkuláció előre kiválasztható módszere

A díjak kiszámítása kétféle módon történhet: kilométer és óradíj alapon. Az óradíj alapú elszámolásnál minimum négy óra mindig elszámolásra kerül, ezen felül a tényleges használati időn felül +egy óra ki- és beszállási díj is kiszámlázandó. A kilométer alapú elszámolásnál a valójában megtett km mellé +30km ki- és beszállási díj kerül elszámolásra. Ekkor a napi elszámolható minimum: 250 km. A kétféle elszámolási rendszer közül előre történő megállapodás alapján kerül kiválasztásra a használt módszer.

A 2005 áprilisában alakult Fitos-Bus fő profilja az autóbuszos személyszállítás. Immáron több mint tizenöt éve szállítja megrendelőit a legkülönfélébb utazási célokra, külföldre és belföldre egyaránt. Legjelentősebb személyszállítás referenciái között számos magán-, illetve közintézmény is fellelhető.

tel: 06-70-433-3476

személyszállítás belföldre, személyszállítás külföldre, személyszállítás autóbusszal, személyszállítás kisbusszal, olcsó személyszállítás, buszos személyszállítás, személyszállítás busszal, személyszállítás Budapesten, személyszállítás Ausztriába, személyszállítás Németországba, személyszállítás Olaszországba, személyszállítás minibusszal, személyszállítás luxus busszal, személyszállítás túrista autóbusszal,személyszállítás Gödöllő